VÄRSKE UURING NÄITAB: MEDISTUS ANTIVIRUS VÕITLEB COVID 19 VASTU

Medistus Antivirus

Värskelt teostatud uuring näitab (loe täpsemalt SIIT), et Medistus Antivirus toimib efektiivselt Covid 19 / Sars-CoV-2 viirustüve vastu. “Juba esimese kümne minuti jooksul väheneb viirus 99,4%”. Teadaolevalt on Medistus Antivirus esimene seda tüüpi meditsiiniseade Eestis, mis on tõestatud Sars-CoV-2 / Covid 19 vastase toimega ning koheselt apteekides kättesaadav. Medistus Antiviruse kaitsev toime ei sõltu viiruse tüvest, see toimib kõigi viirustüvedega ühtmoodi.

Medistus Antivirus — millega tegu?

Kokkupuude bakterite ja viirustega ei tähenda ilmtingimata seda, et inimene haigeks jääb. Immuunsüsteem võitleb iga päev erinevate haigustekitajatega ning kui organism on nõrgenenud, võivad viirused läbi tungida. Seega on mõistlik immuunsüsteemi veidi aidata.

Medistus Antiviruse imemistabletid tekitavad suu ja kurgu limaskestale kaitsva barjääri ehk kihi, millest viirused ja bakterid läbi ei pääse. Kui haigustekitaja organismis kanda kinnitada ei saa, ei hakka viirus ega bakterid paljunema ning inimene jääb terveks.

Rahvarohkes kohas vajab organism rohkem kaitset!

Kasuta Medistus Antivirust ennetava abivahendina alati, kui oled rahvarohkes kohas. Olgu selleks ühistransport, teater, kinosaal, üritused, kool, kontor, spordiklubi või ostukeskus.

Üks tablett tekitab kaitsva barjääri mitmeks tunniks ning sul ei ole vaja pidevalt muretseda, et keegi sind koroonaviirusesse või mõnesse muusse viirusesse nakataks.

Medistus Antivirust on soovitatav kasutada ka esimeste haigusnähtude ilmnemisel – näiteks ebamugavustunne või kraapiv tunne kurgus.

Medistus Antivirus kaitsev toime ei sõltu viiruse tüvest. Läbiviidud uuringute järgi on Medistus Antivirus efektiivus tõestatud streptokokkide, stafülokokkide ning isegi tugevate viiruste COVID 19, H1N1, H2N2 (linnugriupp) ja COVID-19 inaktiveerimisel.

Medistus Antivirus on kättesaadav kõikidest apteekides üle Eesti ning meie veebipoest www.biaks.ee